Boek voor bij The Passion: Uitspraken van Jezus

Op Witte Donderdag, de dag van The Passion in Groningen, zagen we het lijden, sterven en opstaan van Jezus uitgebeeld. Maar wie was Jezus? Of… wie is Jezus? En wat heeft Hij gezegd? Je kunt het natuurlijk zelf opzoeken in de Bijbel, er is nu ook een handig boekje verschenen met uitspraken van de Here Jezus.

Dat Jezus van Nazareth daadwerkelijk heeft geleefd, daar zijn vrijwel alle theologen, wetenschappers, christenen én moslims het over eens. Maar was hij een profeet? Was hij een goed mens, een inspirerend voorbeeld? Of is hij de Zoon van God?

In dit boekje vind je uitspraken van Jezus, zonder verder commentaar. Niemand die zegt wat je ervan moet vinden, nee, alleen Hijzelf komt aan het Woord, over thema’s die wij allemaal in ons dagelijks leven tegenkomen. En zo maken we kennis met de meest intrigerende Persoon die ooit op deze aarde heeft rondgewandeld.

Heb je over Hem gehoord en wil je Hem leren kennen? Heb je The Passion gezien en wil je meer over Hem weten? Misschien is het een goed idee eens te beginnen met Uitspraken van Jezus. En kijk ook eens op: www.thepassion.nl/uitsprakenvanjezus.

Uitspraken van Jezus – kennismaken met de persoon Jezus Christus is verkrijgbaar in de boekhandel, en via www.gideonboeken.nl. 112 pag., €9,95, ISBN 978-90-5999-071-5

Gerhard Rijksen
Gideonboeken
18-04-2014
Media
https://www.thepassion.nl/uitsprakenvanjezus

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies