Iwan en Rebekka Sahertian presenteren live worship cd

Met hun nieuwe live cd & dvd ‘Ik Eer U’ brengt het echtpaar Iwan & Rebekka Sahertian de muziek die op hun hart ligt. De live cd werd in januari opgenomen tijdens een concertreeks en wordt met opnieuw een concert, ditmaal op 24 mei in Leiderdorp, alsnog officieel gepresenteerd. Iwan & Rebekka sluiten met het optreden gelijk aan bij concerten van Fred Hammond en Israel Houghton die dag.

Iwan & Rebekka Sahertian leerden elkaar kennen in de band The Influence, trouwden en trekken sindsdien ook als duo muzikaal op. Het echtpaar heeft de afgelopen jaren met nationale en internationale artiesten en aanbiddingsleiders gewerkt. en verleenden hun medewerking aan de Opwekking cds en conferenties. Het gebeurt allemaal vanuit een passie voor aanbidding en lofprijzing, en die passie leidde in 2012 tot de debuut cd ‘Nooit Alleen’. De nieuwe live cd – dvd ‘Ik Eer U’ laat des te meer horen wat het duo in haar optredens brengt; een passie om God te lofprijzen en in intieme & uitbundige momenten Hem te aanbidden. Het optreden op 24 mei geldt ook als een presentatieconcert voor het nieuwe live album.

Het concert van Iwan & Rebekka is niet het enige dat die dag muzikaal te beleven is in Leiderdorp. Er zijn maar liefst drie verschillende optredens gedurende de dag om uit te kiezen en (combi)kaarten voor te reserveren. Israel Houghton, headliner met een avondconcert, behoort tot de wereldtop in het aanbiddingsgenre. En zijn passie is minstens zo groot als het muzikale niveau. Fred Hammond, die op dezelfde lokatie ’s middags een optreden geeft, past in het rijtje ‘gospel-grootheden’ zoals Kirk Franklin, Donnie McClurkin, Marvin Sapp en Donald Lawrence. De concertinformatie, aanvangstijden en kaartcombinaties zijn te vinden op www.events4christ.nl. Voor de liefhebber die niets wil missen, is er de mogelijkheid om tussen de optredens door een warme maaltijd te gebruiken. Meer informatie over ‘Ik Eer U’ en de overige muzikale activiteiten van Iwan en Rebekka is te vinden op www.iwanenrebekka.nl.

Leon van Steensel voor christelijknieuws.nl

18-04-2014
Muziek
https://www.iwanenrebekka.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies