Gratis cd van Elise Mannah bij Red een Kind

Hulporganisatie Red een Kind in Zwolle wil kansen voor kinderen in derdewereldlanden vergroten. De speciale brochure ‘Zo sponsor jij verandering’ met daarin informatie over het werk van Red een Kind is te bestellen via de website (zie link onderaan dit artikel) en je krijg daarbij de cd ‘Luister naar de wind’ van Elise Mannah gratis.

Elise Mannah, is al jaren actief in de gospelmuziek, ze maakt deel uit van het cappuccinotrio samen met Elly Zuiderveld en Lee Ann Vermeulen. Verder is ze actief betrokken bij de Kids Crew, een hippe gospelschool voor kinderen. Solo treedt ze op voor kerken en conferenties en maakte ze verschillende cd’s.

Red een Kind wil kansen voor kinderen vergroten, daar zetten ze zich voor in. Kinderen horen thuis bij hun familie en in hun dorp of stad. Als het kan dichtbij hun vader en moeder, broertjes en zusjes. Dat is de beste plek om op te groeien.

Red een Kind investeert in de verbetering van de omstandigheden van gezinnen, binnen hun eigen dorp. Want daar zijn kinderen het meest bij gebaat. Als ouders meer gaan verdienen, opent dat de deur naar een betere toekomst voor hun kinderen. Marut uit India kan erover meepraten. Sinds zijn moeder een cursus kleding naaien heeft gevolgd, is er weer voldoende geld om hem naar school te laten gaan. Door een verbeterde omgeving kunnen kinderen weer kind zijn. Emebet uit Ethiopië spreekt uit ervaring. Sinds er door de mannen uit haar dorp een put bij de school is gebouwd, hoeft ze niet meer mee te helpen met water halen. Dat scheelt haar elke dag 15 liter water sjouwen en drie uur lopen.

In de landen waar Red een Kind werkt, groeien ook veel kinderen zonder hun ouders op. Aids, werkloosheid en armoede zorgen voor talloze gebroken gezinnen. Juist daarom wil Red een Kind werken aan een sterk vangnet voor kwetsbare gezinnen. Zo kunnen kinderen in hun omgeving worden opgevangen en blijven ze geworteld in de leefgemeenschap waar ze thuishoren. Zo kunnen de levens van kinderen, families, dorpen blijvend veranderen.

Door te kiezen voor deze werkwijze, vergroot Red een Kind haar bereik: honderden dorpen. tienduizenden gezinnen, honderdduizenden kinderen. Want Red een Kind durft te kijken naar het grote geheel, geïnspireerd door Gods liefde en zijn grote plan met de wereld en tegelijk met oog voor dat ene kind.

Redactie christelijknieuws
© Henk-Jan Oudenampsen
19-04-2014
Hulpverlening
https://www.wesponsor.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies