Concert multicultureel gospelkoor All for One in theater

Gospel uit Afrika, de Antillen en meer! Dat is All for One, het multiculturele gospelkoor uit Leeuwarden (partner van Leeuwarden 2018). Op zondagmiddag 25 mei staan ze weer in Stadsschouwburg De Harmonie. Vorig jaar gaven ze voor een uitverkochte zaal een swingend en multicultureel gospelconcert.

Het koor is letterlijk en figuurlijk gegroeid en wil dit laten zien en horen met een nog gevarieerder programma. Meer dan 50 zangers en zangeressen met roots in 12 landen gaan zingen in talen als Kikongo, Lingala, Zulu, Papiamento en Spaans. Want de visie van All for One is dat je met muziek verbindingen kunt maken tussen culturen en dat je vooral samen plezier kunt hebben.

Met de Senegalese meesterpercussionisten Dixans Sarr en Moussé Pathé Mbaye en met Afrikaanse dans wordt het een middag waarbij u niet stil kunt blijven zitten.

Naast de gospelsongs staat het koor op 25 mei muzikaal stil bij twee voorbeelden: Nelson Mandela en Martin Luther King. Hun visie op een samenleving met verschillende culturen vormt een grote inspiratiebron voor het koor.

Het gospelkoor staat onder leiding van Basile Maneka en Wilco Kloosterman.

Reserveer nu kaarten à € 7,- (voorverkoop, exclusief verzendkosten) via reserverenallforone@hotmail.nl

Aan de kassa: €10,-. Aanvang:16:00 uur.

22-04-2014
Muziek
https://www.allforonegospel.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies