Kerk organiseert verwendag voor alleenstaande moeders

Speciaal voor alleenstaande moeders organiseert Nehemia Ministries op zaterdag 14 juni 2014 een verwendag voor alleenstaande moeders. Tijdens deze dag worden alleenstaande moeders van alle leeftijden (en weduwen zonder kinderen) flink het zonnetje gezet.

Tijdens deze dag worden de moeders in de watten gelegd en kunnen zij deelnemen aan twee workshops naar keuze (krans van harten, a card in a box, vlaggenlijn maken, cadeautasjes maken e.a.) of aan één workshop en één verwenmoment (make-up workshop, gezichtsbehandeling, kapper, massage e.a.). Er is een heerlijke lunch en ook ontvangen de moeders een kortingsbon voor de kringloopwinkel. Ook is er volop gelegenheid voor ontmoeting met andere moeders.

Voor de kinderen van de alleenstaande moeders die in groep 3 t/m 8 zitten is het ook een verwendag. Zij gaan onder begeleiding de hele dag naar Plaswijckpark in Rotterdam.

Nehemia Ministries organiseert sinds 2004 dagen voor alleenstaande moeders. De ochtenden begonnen ooit met 20 moeders. Inmiddels bezoeken meer dan 200 alleenstaande moeders de verwendagen.

De hele dag is gratis. Opgave is wel noodzakelijk. Dit kan vóór 11 juni 2014 via het inschrijfformulier op de website: nehemia.nl.

Datum: zaterdag 14 juni 2014

Locatie: Nehemia Ministries, H.A. Lorentzstraat 5 in Zwijndrecht

Tijd: 10.00 – 14.30 uur (inloop vanaf 09.15 uur)

Meer informatie www.nehemia.nl of 078 – 619 37 45

Nehemia
Nehemia
24-04-2014
Kerk
https://www.nehemia.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies