Simeon Bothma geeft les in een boeddhistisch land

Simeon Bothma (foto) uit Zuid-Afrika ging aan boord van de Logos Hope, het zendingsschip van Operatie Mobilisatie. Hij schrijft in zijn nieuwsbrief over zijn werk in Myanmar toen het schip in droogdok lag en over de kansen die hij kreeg om te vertellen van Gods liefde.

‘Tijdens de eerste twee weken van ons bezoek aan Hong Kong was het schip open voor publiek. Daarna ging het schip in droogdok en reisde ik samen met drie anderen af naar Myanmar. De reis was lang en we moesten de eerste dagen erg wennen aan een nieuw land.’

Myanmar is vooral een boeddhistisch land, maar er gebeurden hele mooie dingen; we zagen God aan het werk in de levens van de mensen! We bezochten weeshuizen en reisden negen uur met de bus dieper het land in naar Mandalay Pyin Oo Lwin. We werkten daar mee aan een jeugdkamp en het was geweldig om te werken met jongelui! Ik heb er veel vrienden gemaakt. Ik gaf Engelse les en werd zo ‘meester Simeon’. Maar we deden ook programma’s voor kinderen en gaven zo Gods liefde door.

Myanmar is vooral een boeddhistisch land, maar er gebeurden hele mooie dingen; we zagen God aan het werk in de levens van de mensen! God houdt heel veel van deze mensen, als ze het maar konden zien… Bid dat God hun ogen zal openen voor Gods liefde!

Wil je meer weten over de Logos Hope?

Het zendingsschip Logos Hope vaart de wereld rond met een vracht aan christelijke lectuur. In de havens die het schip aandoet worden mensen verwelkomt en krijgen ze de kans om in aanraking te komen met het evangelie. Tegelijkertijd gaan er teams op uit vanaf het schip om in de binnenlanden lokale kerken te ondersteunen in uiteenlopende projecten die ter opbouw zijn van de plaatselijke bevolking. Jij kunt voor korte of langere tijd mee met het schip!

Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie
25-04-2014
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies