Vernieuwde app voor conferentie Opwekking 2014

De voorbereiding voor de Opwekkingsconferentie zijn in volle gang. Sinds deze week is de vernieuwde app voor de smartphone en tablet beschikbaar gekomen. Deze speciaal ontwikkelde app (voor iOS en Android) geeft straks een livestream van de hoofdprogramma’s en deze is overal te bekijken.

De OpwekkingApp 2014 (gemaakt door Transvision Creative Media) geeft u de meest actuele informatie over het programma van de Pinksterconferentie. Zo bevat de app het complete programma-overzicht, nieuwsberichten, foto’s, tweets van en over Opwekking. Daarnaast een handige plattegrond, een interactief prikbord en de mogelijkheid om naar de livestreams te kijken en meer.

Nieuw dit jaar:

– Programma zichtbaar in ‘tijdlijn’

– De plattegrond laat zien waar jij je bevindt en waar de locatie is van de activiteit is waar je naar toe wil.

– Met één druk op de knop jouw favoriete activiteit in je eigen agenda opnemen

– Een activiteit delen op sociale media

– ‘push’ berichten in geval van dringende mededelingen van de organisatie

In de huidige versie is alle programma-informatie nog niet compleet. Zodra deze informatie beschikbaar komt verschijnt deze vanzelf in de app.

Een deel van de conferentiegangers volgt de diensten ook buiten de conferentietenten. Via grote schermen kan met ook elders op het terrein meegenieten van de programma’s en nu dus ook via deze app op de smartphone.

Zowel GrootNieuwsRadio als Family 7 zenden delen van de conferentie live uit. Door de nieuwe media is het mogelijk om overal in het land de conferentie te volgen. Sommige bezoekers volgen en deel van het programma gewoon in hun eigen tent via de smartphone.

Redactie christelijknieuws
© Henk-Jan Oudenampsen
30-04-2014
Kerk
https://www.opwekking.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies