Kerk en Gemeentebeurs krijgt nieuwe eigenaar

Sinds 2009 is Ben de Wild Productions B.V. eigenaar en organisator van onder andere de beurs Kerk & Gemeente. In 2015 beleeft dit succesvolle evenement voor kerkelijk werkers en leveranciers voor kerken alweer haar vijfde editie.

Ben de Wild heeft deze beurstitel recent verkocht aan Helderblauw B.V. te Barneveld. Een onderneming van Marco van de Wetering, die mede grondlegger was van dit concept. Vanaf 2010 is Ben de Wild met zijn team zelfstandig verder gegaan.

Ben de Wild Productions faciliteert jaarlijks vele tientallen evenementen in alle soorten en maten. Bekende producties zijn onder andere de EO Nederland Zingtdag, de EO Jongerendag, het Flavor Festival (voorheen het Xnoizz Flevofestival) , de ZieZo-beurs, Molukse Ouderendag en de Open Doorsdag.

Een beurs als Kerk & Gemeente vraagt het gehele jaar door intensieve aandacht en voorbereiding en na een heroriëntatie op de uiteenlopende bedrijfsactiviteiten is Ben de Wild tot de conclusie gekomen dat het beter past om de beurstitel over te dragen aan een partij die hiervoor meer ruimte heeft.

Helderblauw B.V. is reeds jarenlang actief binnen Kerkelijk Nederland met diverse bekende uitgaven als Kerkmagazine en Diaconie Magazine en mede daarom dragen we met een gerust hart alle activiteiten rondom Kerk & Gemeente aan hen over.

Ben de Wild Productions
© Henk-Jan Oudenampsen
06-05-2014
Kerk
https://www.kerkengemeente.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies