Luisteren en kijken naar driedaagse live-uitzending vanaf Opwekking

Groot Nieuws Radio zendt van vrijdagavond 6 juni tot maandagavond 9 juni het hoofdprogramma van pinksterconferentie Opwekking rechtstreeks uit. De samenkomsten worden aangevuld met interviews met artiesten en sprekers, muzikale optredens en sfeerreportages.

Groot Nieuws Radio zendt het concert van Sela op zaterdagmiddag en ook het optreden van Matthijn Buwalda in het Compassion Café live uit. Het is alweer de zevende keer dat Groot Nieuws Radio de hele conferentie rechtstreeks uitzendt. Het is de bedoeling dat de luisteraars thuis Opwekking maximaal meebeleven. Elk jaar gaat Groot Nieuws Radio daarin weer een stapje verder. Dit jaar kunnen de luisteraars op www.grootnieuwsradio.nl ook meekijken naar alles wat er in de studio gebeurt.

Voorafgaand aan de samenkomsten zendt Groot Nieuws Radio interviews uit met de sprekers, zoals David de Vos, Hans Maat, Jurjen ten Brinke, Kees Goedhart en Henk Stoorvogel. Er zijn optredens in de studio van Elise Mannah, Psalmen voor nu, Talitha Nawijn, Eveline Cocu, Pearl Jozefzoon en Iwan & Rebekka Sahertian. De vliegende reporters van Groot Nieuws Radio maken de hele dag door overal op het conferentieterrein sfeerreportages.

De presentatie van het live-programma doen de bekende presentatoren in duo’s. Hanno Janse en Hans van Vuuren starten vrijdagavond om 18:00 uur en laten de luisteraars dan kennismaken met de nieuwe Opwekkingsliederen. Elke dag geven de presentatoren setjes van de nieuwe CD’s voor kinderen, tieners en volwassenen weg. De marathonuitzending wordt afgesloten met het aanbiddingsconcert door Ernie Haase & Signature Sound. Op maandagavond presenteert Nando Kok van 18:00 tot 20:00 een terugblik op de conferentie met alle hoogtepunten.

Nico Schipper
Groot Nieuws Radio
07-06-2014
Kerk
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies