Ernie Haase and Signature Sound maandag op Opwekking

Stichting Opwekking heeft het hoofdprogramma voor haar Pinksterconferentie op de website geplaatst. Naast optredens van Sela en Marcel & Lydia Zimmer worden ook Ernie Haase & Signature Sound op het schema vermeld: Maandag 9 juni om 14.00 uur verzorgen zij de afsluiting van de conferentie met een concert.

Het thema van de Pinksterconferentie van Opwekking is dit jaar ‘Woord & Geest’. Tijdens het programma wordt stilgestaan bij vragen als: ‘Wat houdt de uitstorting van de Heilige Geest in?’ en ‘Wat betekent dat voor ons leven als christen?’. De conferentie vindt dit jaar plaats van 6 t/m 9 juni.

Met de komst van Ernie Haase & Signature Sound naar Nederland wordt de groep één van de meest terugkerende artiesten naar ons land. Dit jaar heeft de groep, bekend door de Gaither Homecoming video’s en later met een geheel eigen stijl en reeks albums, een nieuwe cd en dvd uitgebracht met de titel ‘Oh, What A Savior’. Het is de derde cd in zeer korte tijd voor de Amerikanen, na ‘Glorious Day’ uit 2013 en het eveneens in dat jaar uitgebrachte ‘Christmas Live!’.

De samenstelling van Ernie Haase & Signature Sound is in de afgelopen periode ook sterk veranderd. Naast oprichter en tenor Ernie Haase bestaat de groep nu verder uit bas Paul Harkey, bariton Doug Anderson (die inmiddels ook een solo carriëre heeft gestart) en lead vocalist Devin McGlamery.

Het hoofdprogramma zal tijdens het evenement live te volgen zijn via Grootnieuwsradio en een livestream op www.opwekkinglive.nl.

Leon van Steensel voor christelijknieuws.nl
© Henk-Jan Oudenampsen
07-06-2014
Muziek
https://www.opwekking.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies