Get Together Choir and Band opent zomerseizoen met concert

Get Together Choir & Band geeft met een spetterend optreden in haar thuisbasis Soest de aftrap voor de zomer op een feestelijke en muzikaal afwisselende manier.

Wie van afwisseling houdt, kan sowieso zijn of haar hart ophalen tijdens het zomerconcert op zondag 15 juni in theater Idea, Soest. Get Together Choir & Band brengt zelf een aanstekelijke mix van black gospel, pop en aanbidding waarmee het koor (onder leiding van Leonien Koster) in 2013 koor-winnaar werd bij het Vecht Gospel Festival.

De reacties bij de optredens zijn unaniem enthousiast. Get Together Choir & Band maken van een optreden dan ook niet zomaar een concert, maar een gedeelde ervaring. En het koor staat op dit moment open voor nieuwe leden die daar aan bij willen dragen! Meer informatie over Get Together Choir & Band is te vinden op www.gettogetherchoirandband.org.

De avond wordt bovendien aangevuld met een gastoptreden van acapellagroep Double G, dat met vijf fenomenale stemmen een acapella mix van gospel, jazz en pop laat horen. Meer informatie over Double G is te vinden op www.doubleg.nl.

Voor het optreden zijn de plaatsen beperkt. Tickets (€ 7,50) zijn nog verkrijgbaar aan de zaal. De deuren gaan open om 19.30 uur en er zal koffie en thee zijn. Het concert start om 20.00 uur.

De info op een rij:

GetTogetherChoir & Band (met gastoptreden Double G)

Theater Idea, de Willaertstraat 49, Soest

Zondag 15 juni, 20:00 uur, tickets € 7,50

Leon van Steensel voor christelijknieuws.nl
© Henk-Jan Oudenampsen
12-06-2014
Muziek
https://www.gettogetherchoirandband.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies