Global Village van Operatie Mobilisatie groot succes tijdens Opwekking

Tijdens Opwekking zijn ruim 2800 bezoekers met OM Airlines meegevlogen naar Harvest vanuit een nagebouwde vertrekhal. In Harvest werden ze geconfronteerd met de bewoners en kwamen ze er achter dat ze verschil kunnen maken in deze wereld. De reacties waren overweldigend.

Global Village is een initiatief van Operatie Mobilisatie (OM). Tijdens de Pinsterconferentie Opwekking in Biddinghuizen was Global Village een uniek programmaonderdeel voor jong en oud. Door het werk van ruim 120 vrijwilligers uit binnen- en buitenland konden bezoekers van Opwekking van ‘s ochtends 10.00 uur tot en met 00.30 uur ‘s nachts deelnemen aan Global Village. Voor veel reizigers was het een onvergetelijke ervaring, opbouwend voor hun geloofsleven en werden zij stilgezet bij de noodzaak om getuige te zijn van Jezus Christus in de wereld. Dit bleek ook uit de vele reacties van de reizigers tijdens de gesprekken na hun deelname aan Global Village en uit de reacties die zij op een muur konden schrijven.

Een van de medewerkers van Global Village vertelt: “Ik sprak met een meneer vóórdat hij op reis ging naar Harvest. Hij vertelde mij dat hij al jarenlang nadacht om de zending in te gaan, maar nooit de moed heeft gehad om hier concreet iets mee te doen. Nadat hij in Harvest was geweest sprak ik hem weer. Hij was zo aangeraakt en zei tegen mij dat hij direct stappen wilde gaan ondernemen om de zending in te gaan.”

En zo zijn er meerdere reacties. Bijvoorbeeld de reactie die bezoekers konden schrijven op een muur bij Global Village. Daar stond onder andere ‘​We can be the change!’ en ‘Durven te spreken kan tot heel wat leiden’ en ‘Wat ik kan doen is een druppel, maar het is er wel een’ en ‘Er is nood, er is honger naar liefde en waarheid!’.

Ook waren er vele tieners die hebben deelgenomen en die enthousiast zijn om met korte acties van OM mee te gaan. Dank God dat velen door deze unieke zendingservaring zijn aangeraakt om erop uit te gaan en een Licht te zijn in deze wereld!

Wouter Klop
Operatie Mobilisatie
12-06-2014
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies