Verspreiding van de Bijbel in Pakistan

Stichting Help ons Helpen werkt mee aan het verspreiden van de Bijbel in het noorden van Pakistan, Punjab en Sindh provincie. Het is in bepaalde gebieden, vooral het Noorden, gevaarlijk om een Bijbel te hebben en een kerkdienst te houden.

Er is een grote behoefte aan Bijbels in Pakistan. Veel christenen hebben zelf geen Bijbel en horen alleen in (kerk)diensten uit het Woord van God, aldus Peter Smit. We proberen via giften elke maand Bijbels te kunnen distribueren.

In juni heeft stichting Help ons Helpen 140 christelijke gezinnen kunnen bemoedigen met een Bijbel.



Giften zijn welkom

Als u een Bijbel voor 3.75 euro per stuk wilt sponsoren, dan kan het via:
Stichting Help ons Helpen | 2220 AG Katwijk aan Zee | NL98INGB0005554416 o.v.v. Bijbel Pakistan

Stichting

Stichting “Help ons Helpen” is een christelijke non-profit hulporganisatie die al sinds 1992 actief is in Roemenie. Sinds enkele jaren ook in Malawi, Israël. Bolivia en India. Ook helpen we de voedselbank in Katwijk! Onze doelstelling is verspreiding van het evangelie in woord en daad!

We zijn een interkerkelijke non-profit hulporganisatie en van oorsprong een Katwijks initiatief: in de jaren tachtig voelden twee mensen zich geroepen door God om de mensen in Roemenië te helpen met de vele problemen die daar waren.

Ze stapten samen in een auto en reden naar Roemenië zonder een idee te hebben wat ze konden doen. In een willekeurig Roemeens dorpje, Salonta, belden ze aan bij de lokale kerk: de voorganger Kovacs opende de deur, maar was niet verrast hen te zien: “Ik had u al verwacht, want ik heb God om hulp gebeden.” Stichting Help Ons Helpen werd vervolgens in 1994 opgezet en inzamelingsacties werden enkele jaren later opgestart om samen met de lokale kerk van Salonta een bejaardenhuis te bouwen.

Redactie christelijknieuws
Help ons helpen
29-06-2014
Evangelisatie
https://www.stichtinghelponshelpen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies