Het Boek veur de Achterhoek is herdrukt

ZakBijbelBond-Gospel for Guests heeft voor Operation Rescue de 3e druk mogen verzorgen van ‘Het Boek veur de Achterhoek’. Deze customized Nieuwe Testamenten in de Het Boek-vertaling laten op de kaft een aantal karakteristieke kenmerken uit de Achterhoek zien. Zo is o.a. de grote kerk van Winterswijk op de kaft terug te vinden. Ook de achterkant van dit NT geeft de landelijke sfeer van de Achterhoek weer.

Het Boek veur de Achterhoek heeft ook mooie bijlagen die samen met Operation Rescue zijn gemaakt. Deze bijlagen geven de lezer houvast bij het lezen van het Nieuwe Testament. Ook heeft Operation Rescue bijlagen toegevoegd met verwijzingen naar nuttige adressen in de Achterhoek.

Operation Rescue is een interkerkelijke organisatie die zich inzet in evangelisatie, training en toerusting in eigentijdse creatieve vormen en het geven van advies aan evangelisatiecommissies en het opleiden van kinderwerkers. ‘Het Boek veur de Achterhoek’ wordt door Operation Rescue in verspreid met de evangelisatie actie ‘Backpacken in de Achterhoek’. Meer info vind je op www.operation-rescue.org.

Deze 3e druk van ‘Het Boek veur de Achterhoek’ is in een oplage van 4.000 stuks gedrukt. De ZakBijbelBond heeft deze mooie uitgave van het Nieuwe Testament uit Het Boek aan Operation Rescue mogen leveren tegen de kostprijs van € 1,50 per stuk.

Onder de projectnaam ‘Het Boek voor jou’ levert de ZakBijbelBond missionaire uitgaven in de Het Boek-vertaling aan steden, kerken & organisaties. ‘Het Boek voor sporters’, ‘Het Boek voor Eindhoven’, ‘Het Boek voor vrouwen’ en ‘Het Boek voor musici’ zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Steden, kerken & organisaties dienen zich bij de ZakBijbelBond te melden zodra ze Nieuwe Testamenten in de Het Boek-vertaling met een eigen cover willen aanschaffen. Het eigendomsrecht van Het Boek ligt namelijk bij Biblica. De ZakBijbelBond is door Biblica uitgekozen als hun Nederlandse partner voor het leveren van missionaire Het Boek-uitgaven. Biblica heeft zélf weliswaar geen kantoor meer in Nederland, maar wordt nu door de ZakBijbelBond vertegenwoordigd. Het adres voor boekhandels is Royal Jongbloed gebleven.

Zowel de ZakBijbelBond als Biblica hebben als wens dat het Evangelie zo goed mogelijk verspreid wordt. Door Nieuwe Testamenten aan te bieden voor maar 50% van de voorheen gangbare prijzen, kunnen evangelisten nu twee keer zoveel uitdelen. Zij hebben immers vaak te maken met een vast budget. We hopen daarom dat anderen ons voorbeeld zullen volgen.

Ook heeft de ZakBijbelBond zelf drie uitgaven voorradig van ‘Het Boek voor jou’.

Zo kunnen evangelisten die slechts enkele exemplaren nodig hebben ook goed bediend worden. Als bijlage gebruikt de ZakBijbelBond het traktaat ‘Stappen naar vrede met God’ van Billy Graham van de International Tract Society.

ZakBijbelBond: 026 3338048

03-07-2014
Evangelisatie
https://www.hetboekvoorjou.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies