Luisteraar wordt samensteller met interactieve Zomerradio

Groot Nieuws Radio start op maandag 14 juli met Groot Nieuws Zomerradio. De vertrouwde presentatoren schotelen de luisteraars elke dag zomerse muziek en een radioquiz voor. Nieuw is dat de luisteraars aan de hand van tips van de redactie nu hun eigen programmering kunnen samenstellen.

Via 1008AM kunnen ze elke ochtend om 10:00 uur ‘gewoon’ luisteren naar een toespraak van de Opwekkingsconferentie of de New Wine Zomerconferentie, maar met de tips van de redactie kunnen ze op grootnieuwsradio.nl nu ook een keuze maken uit de beste en mooiste uitzendingen van o.a. Avondeditie, Café Grande en De Dominee Gaat Voorbij.

Bijna alle programma’s van Groot Nieuws Radio worden live uitgezonden. In de zomermaanden kiest het radiostation voor een ander format. Het bescheiden presentatie- en productieteam gaat dan op vakantie en bereidt een nieuw radioseizoen voor. Directeur Nico Schipper: “Hoewel er veel waardering was voor de zomerprogrammering mistten de luisteraars de gezelligheid van de live-uitzendingen. Daar hebben we iets op gevonden. Deze zomer kunnen luisteraars zelf op de stoel van de samensteller gaan zitten en hun eigen programmering samenstellen. Ze kunnen kiezen uit de beste en mooiste uitzendingen van het afgelopen seizoen”.

De website van Groot Nieuws Radio biedt in de zomermaanden daarnaast een Bijbelquiz en leuke Lees- en Luistertips. Op maandag 1 september hervat Groot Nieuws Radio de reguliere programmering. In de eerste radioweek van het nieuwe seizoen worden de nominaties voor de Zilveren Duif Awards bekendgemaakt.

Nico Schipper
© Henk-Jan Oudenampsen
10-07-2014
Media
https://www.grootnieuwsradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies