Events4Christ start audities voor nieuw landelijk koor en orkest

De afgelopen jaren lieten verschillende buitenlandse artiesten zich begeleiden door koren en orkesten van Nederlandse bodem; met groot succes. De enthousiaste reacties hebben Events4Christ, in samenwerking met dirigent Aad Contze, doen besluiten om een nieuw orkest en kernkoor op te richten.

Een koor en orkest speciaal voor het begeleiden van artiesten uit binnen- en buitenland en daarnaast het zelfstandig verzorgen van avondvullende programma’s. De audities voor dit nog koor en orkest zijn reeds gestart maar aanmelden is mogelijk tot en met 1 september 2014.

Tijdens de afgelopen jaren tourden artiesten als Paul Wilbur, Don Moen, David Phelps, The Isaacs en Marshall Hall door Nederland en lieten zij zich begeleiden door een bevlogen koor en/of orkest.

Het maakte de verschillende optredens onvergetelijk en bracht de boodschap van de artiesten des te krachtiger bij het publiek. Aad Contze, bekend als dirigent van ‘Celebrate’ en ‘Men4Christ’ is al langer overtuigd van de kracht en impact van de muziek en heeft nu, samen met concertorganisator Events4Christ, besloten om een nieuw orkest en kernkoor op te richten.

Het is de bedoeling dat onder de leden ook een incidenteel projectkoor gekozen wordt, wat voor laagdrempelige projecten ingezet wordt.

Aad Contze: “Voor ons staan de overtuiging en kwaliteit voorop. We zoeken leden die als overtuigd christen een groot verlangen hebben om hun Heer te dienen door middel van muziek. Met goede muzikale kwaliteiten, flexibiliteit en een echte ‘team mentaliteit’ hopen we een groep samen te brengen die breed in te zetten is en de muziek echt helpt om de impact te hebben die het in potentie heeft.”

Er worden dus geen solisten gezocht voor het koor; wel koorzangers en instrumentalisten. Een overzicht van de gewenste samenstelling is te zien op www.events4christ.nl.

Aanmelden is mogelijk tot en met 1 september 2014 – daarna zullen de reptities starten om vervolgens in het najaar al van start te gaan met een tour!

Events4Christ
© Henk-Jan Oudenampsen
16-07-2014
Muziek
https://www.events4christ.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies