Veel interesse voor MAF Aviodrome Dag

Er is veel interesse voor de MAF Aviodrome Dag, die gehouden wordt op zaterdag 30 augustus. Bezoekers van deze dag kunnen MAF ontmoeten én het Aviodrome bezoeken voor 50% van de normale prijs. Te druk zal het niet snel worden, aldus Mark-Jan Bremmer van MAF Nederland. ‘Het Aviodrome heeft een groot terrein, er is veel te zien. Mensen kunnen zich dus gerust nog inschrijven.’

Bezoekers krijgen een ‘VIP’ entree met allerlei extra’s. Kinderen kunnen bijvoorbeeld meedoen met een speurtocht, er is gratis koffie, thee en ranja en MAF piloot Pieter van Dijk geeft presentaties. Natuurlijk is er ook gelegenheid om MAF te ontmoeten en rustig de mooie vliegtuigen van het Aviodrome te bekijken. Het Aviodrome is echt een museum voor jong én oud. Op www.maf.nl/aviodrome kan het MAF VIP arrangement met 50% korting op de normale toegangsprijs worden geboekt.

MAF richt zich op mensen die in afgelegen gebieden leven; met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF deze mensen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties kunnen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk doen. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF vliegtuig op om te helpen.

Mark-Jan Bremmer
© Henk-Jan Oudenampsen
29-07-2014
Hulpverlening
https://www.maf.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies