Open dag van Operatie Mobilisatie met interactief programma

‘Wat doet Operatie Mobilisatie (OM) al meer dan 50 jaar?’ Het antwoord is even helder als krachtig: Jezus Christus bekend maken! Tijdens de OM Familiedag worden bezoekers meegenomen in een interactief programma waarmee ze iets proeven van de verschillende manieren waarop OM het Evangelie de wereld in brengt.

De open dag vindt op zaterdag 23 augustus plaats op de Kroeze Danne in Ambt Delden. Het begint om 14.00 uur met een samenkomst met een inspirerende spreker, samenzang, getuigenissen en het voorstellen van nieuwe zendingswerkers die op het punt staan om naar het veld te gaan.

Voor het hele gezin

Daarna is er een interactieve reis waarbij de bezoekers op een creatieve manier de speerpunten van OM (beter) leren kennen. Daarnaast kan men ook zendelingen vanaf het zendingsveld ontmoeten die met verlof zijn in Nederland.

Tijdens deze programmaonderdelen is er voor kinderen (4 tot 12 jaar) een apart programma, ook is er een crèche voor de allerkleinsten (0 tot 4 jaar). Daarom is deze inspirerende dag geschikt voor het hele gezin!

Aan het einde van de middag is er tijd en ruimte voor ontspanning en ontmoeting en zorgt OM dat er voor alle bezoekers eten en drinken is. Er zal dan ook een straattheater zijn en een springkussen.

Internationaal

De bezoekers zijn ’s avonds welkom bij de gebedsavond met 150+ zendingswerkers van over de hele wereld. Op het terrein van de Kroeze Danne vindt namelijk op dat moment ook de GO-conferentie plaats: een startconferentie voor alle nieuwe zendelingen van over de hele wereld die met OM naar het veld gaan vanaf september.

Het is mogelijk om één nacht te blijven kamperen op de Kroeze Danne, bijvoorbeeld als het voor bezoekers ver rijden is naar de Kroeze Danne. De kampeerders zijn dan ook welkom bij de zondagochtend-dienst. De kosten hiervan bedragen 5 euro per persoon.

Meer informatie en aanmelden kan via de link onderaan dit artikel.

© Henk-Jan Oudenampsen
15-08-2014
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl/familiedag

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies