Nieuwe kerkentour met Martin Brand

De Verre Naasten presenteert, samen met gospelzanger en spreker Martin Brand: ‘In vuur en vlam’. Een inspirerend luisterprogramma over God zoeken, Hem leren liefhebben en je geloof delen, wereldwijd. Met deze kerkentour wil De Verre Naasten het wereldwijde zendingswerk van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt (GKv) dichterbij brengen.

Dat begint met passie voor Gods Koninkrijk. Om dat vuurtje (weer) aan te wakkeren en je bewust te maken van jouw vonk, heeft De Verre Naasten, samen met gospelzanger Martin Brand, en zijn vaste begeleider Jaap Kramer, een uniek programma samengesteld. Met mooie liederen, een pakkende overdenking en inspirerende verhalen, van dichtbij en ver weg. Kom ook en laat je ‘in vuur en vlam’ zetten!

In mei en juni 2014 was de kerkentour in Bunschoten-Spakenburg, Hoogkerk, Rouveen, Zwijndrecht, Terneuzen, Hardenberg en Assen. Prachtige concerten met zo’n 3000 enthousiaste bezoekers. Op www.geloofdelenwereldwijd.nl staan foto’s van de verschillende avonden. Alle bezoekers samen sponsorden meer dan 1200 werkweken voor ds. Kuber en zijn team evangelisten in India, Nepal en Bhutan.

Wegens dit grote succes is de kerkentour in het najaar van 2014 opnieuw present in zes kerken in Nederland. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten en zoekt De Verre Naasten sponsors voor het werk van evangelisten/predikanten op Papoea. De avonden beginnen steeds om 19.30 uur. Let op: vol = vol!

Je bent van harte welkom in:

– Vrijdag 5 september, Den Helder

GKv Morgenster, Bijlweg 9

– Zondag 7 september, Rotterdam

GKv Rotterdam-Delfshaven, Kuipersstraat 19, Voorprogramma: True Colors

– Vrijdag 12 september, Ureterp

De Levensbron, De Feart 85 Voorprogramma: Amfora

– Vrijdag 10 oktober, Zwolle

Koningskerk (Zwolle-Zuid), Landsheerlaan 5, Voorprogramma: Response

– Vrijdag 24 oktober, Lelystad

De Lichtbron, Pauwenburg170 Voorprogramma: Berjan Welink en band

– Vrijdag 7 november, Leeuwarden

GKv Morgenster, Vrijheidsplein 1, Voorprogramma: Joyfull

Redactie christelijknieuws
© Henk-Jan Oudenampsen
18-08-2014
Muziek
https://www.deverrenaasten.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies