Tweehonderd nieuwe zendelingen vanuit Nederland uitgezonden

Start-conferentie van Operatie Mobilisatie in Ambt Delden: 200 deelnemers, 36 nationaliteiten. “Ja Heer, zend mij!” Dit gebed zal door vele deelnemers aan de GO-conferentie zijn gebeden. De internationale en interkerkelijke zendingsbeweging Operatie Mobilisatie (OM) organiseert twee keer per jaar zo’n startconferentie voor nieuwe werkers van OM. In januari is dit in Duitsland en in augustus in Nederland.

Ook dit jaar is de conferentie van start gegaan op conferentiecentrum De Kroeze Danne in Ambt Delden. Het is bijzonder om zoveel nieuwe zendelingen vanuit de hele wereld bij elkaar te zien. Ieder met een persoonlijk eigen verhaal hoe God hen heeft geroepen tot de bediening die zij gaan doen.

Tijdens deze conferentie krijgen de deelnemers een stuk vorming, toerusting en training. Onder andere een uitgebreide kennismaking met het wereldwijde werk van OM maar ook een kennismaking met aankomende collega’s op hun zendingsveld. Daarnaast zullen de deelnemers geestelijke input krijgen maar ook op cultureel vlak zullen zij handreikingen krijgen evenals op het gebied van veiligheid.

Op zaterdag 23 augustus zullen de deelnemers ook een deel van de Nederlandse achterban van OM ontmoeten tijdens de OM Familiedag.

Bemoedigd en uitgezegend gaan zij op 30 augustus vanaf de GO-conferentie vertrekken naar hun zendingsveld. Dus vanuit Nederland wordt deze groep dan over de hele wereld uitgezonden. OM is dankbaar dat er weer nieuwe arbeiders zijn, want de oogst is groot!

Wouter Klop
© Henk-Jan Oudenampsen
22-08-2014
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies