TWR programma gericht op bestrijding van Ebola epidemie

Ook Trans World Radio (TWR) zet zich volop in voor de strijd tegen het dodelijke Ebola virus in West Afrika waaraan inmiddels 1200 mensen zijn overleden. Zodoende dat het radioproject ‘Waakzaam Ebola’ is gelanceerd, een programma dat voorlichting geeft over de ziekte en hoe deze te voorkomen.

Abdoulaye Sangho, West Afrika directeur van TWR, “Met dit project richten we ons niet alleen op de Ivoorkust maar op heel West Afrika, aangezien we willen voorkomen dat het virus zich verder verspreid over de wereld. Voor TWR is dit een mooie gelegenheid om met de regering en andere instanties samen te werken. Zo kunnen we wat voor de mensen betekenen en tegelijkertijd iets van ons geloof in de Here Jezus laten zien.”

Het programma wordt vanaf deze week uitgezonden vanaf een sterke zender in Benin (waarmee 63 miljoen mensen in West Afrika bereikt kunnen worden in meer dan 14 talen en dialecten) FM-stations en internet en maakt onderdeel uit van een serie over gezondheid en gezond leven. Het programma wordt uitgezonden in acht talen te weten: Frans, Engels, Bambara, Mossi, Senufo, Malinke, Yacouba en Fongbe.

Trans World Radio

Trans World Radio wil mensen wereldwijd bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Bij de verspreiding van het Evangelie maakt TWR naast radio steeds meer gebruik van andere media, zoals internet en MP3 spelers. Wereldwijd maakt TWR gebruik van 20 grote en duizenden lokale zenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen.

Trans World Radio
Trans World Radio
29-08-2014
Media
https://www.transworldradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies