TWR opent haar deuren tijdens Open Monumentendag

Trans World Radio (TWR) biedt op zaterdag 13 september geïnteresseerden de mogelijkheid een bezoek te komen brengen aan hun kantoor op Kasteel de Schaffelaar. Om 11.00, 12.00, 14.00 en 15.00 uur worden er presentaties gehouden over het kasteel uit 1852 en over het werk van TWR.

Bezoekers kunnen luisteren naar inspirerende en bemoedigende verhalen van luisteraars. Trans World Radio heeft ook een eigen winkel in het pand waar bezoekers kunnen rondsnuffelen. De totale opbrengst is bestemd voor het werk van TWR.

Daarnaast is er ruim de tijd om het prachtige kasteel, dat gebouwd is in Neogotische stijl en geïnspireerd door de Engelse Tudorstijl, van binnen te bekijken.

De toegang tot het kasteel is gratis.

Bezoek aan TWR is op 13 september goed te combineren met de Grote Landgoedmarkt. Deze vindt plaats op het terrein rond de Schaffelaar. Met kramen met o.a. curiosa, cadeauartikelen, kunst- en oogstproducten.

Adres: Landgoed Schaffelaar, Stationsweg 6, Barneveld

Van 10.00 tot 16.00 uur.

Trans World Radio wil mensen wereldwijd bereiken met het Evangelie van Jezus Christus. Bij de verspreiding van het Evangelie maakt TWR naast radio steeds meer gebruik van andere media, zoals internet en MP3 spelers. Wereldwijd maakt TWR gebruik van 20 grote en duizenden lokale zenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen.

Mariëtte Oosterhoff
Trans World Radio
02-09-2014
Evangelisatie
https://www.transworldradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies