Nieuwe afleveringen: De Verandering

Zaterdag 6 september start er weer een nieuwe reeks afleveringen van ‘De Verandering’. Een serie waarin presentator Kefah Allush christenen ontmoet die op een bepaald moment tot geloof zijn gekomen en er vervolgens zelf voor kiezen om het gesprek en de confrontatie met familie en vrienden aan te gaan.

Ook in deze serie worden weer gevoelige gesprekken over het geloof gevoerd, die voorheen uitbleven om ongemakkelijkheid te voorkomen.

In de eerste aflevering vertelt Hans zijn verhaal. Jarenlang was Hans verslaafd aan drugs en dit was overal in terug te zien. Zo nam hij zijn kinderen mee naar de coffeeshop, en leefde hij in een kaal appartement. Na zijn dieptepunt, het moment waarop hij voor een volledig maandsalaris aan drugs koopt en het nog diezelfde avond oprookt, vraagt hij God om hulp. Vanaf dan is Hans volledig van de drugs af en heeft hij nooit meer gebruikt.

Voor Hans is deze periode nu afgesloten, maar niet iedereen is het daar mee eens. De dochter van Hans wordt dagelijks geconfronteerd met pijn en verdriet uit het verleden. Kunnen ze hierover samen in gesprek gaan? En wat vindt Hans van het feit dat ze op vrouwen valt? Accepteert Hans zijn dochter zoals ze is?

Evangelische Omroep
Evangelische Omroep
06-09-2014
Evangelisatie
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies