Red een Kind is genomineerd voor de Transparant Prijs

Red een Kind is genomineerd voor de Transparant Prijs 2014. Op 1 oktober zal bekend worden gemaakt wie van de 4 genomineerde goede-doelen de hoofdprijs in ontvangst mag nemen. Dat heeft initiatiefnemer PwC vandaag bekend gemaakt.

Genomineerd worden die fondsenwervende organisaties die het meest inzichtelijke en onderscheidende jaarverslag presenteren. Red een Kind geeft kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen in Afrika en Azië kansen voor de toekomst. De christelijke organisatie uit Zwolle vindt de nominatie voor de Transparant Prijs 2014 een mooie erkenning.

Directeur Leo Visser: ‘We willen helder en transparant verslag doen van onze uitgangspunten, de uitgevoerde programma´s en de resultaten van ons werk. Daarvoor moet de organisatie wel op orde zijn. We vinden het erg belangrijk ook te benoemen wat niet goed is gegaan en welke verbeterpunten we zien. Deze nominatie is het bewijs dat ons dat steeds beter lukt en we zijn er dus heel blij mee.’

Red een Kind werd in 2009 ook al eens genomineerd voor de Transparant Prijs. Het genomineerde jaarverslag is te vinden op de website van Red een Kind. Andere genomineerden in de categorie ‘Grote organisaties’ zijn Plan Nederland, War Child en Wakker Dier.

Anki van Bruggen
Red Een Kind
06-09-2014
Hulpverlening
https://www.redeenkind.nl/jaarverslag

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies