Joke Verweerd schrijft actieboek Week van Christelijke Boek 2015

Van 4 tot en met 14 maart 2015 organiseert BCB voor de twaalfde keer de Week van het Christelijke Boek. De bekende auteur Joke Verweerd schrijft het actieboek dat in samenwerking met uitgeverij Mozaïek verschijnt.

De promotiecampagne Week van het Christelijke Boek stelt uitgevers en boekhandels in de gelegenheid om de aandacht specifiek op het christelijke boek te richten. De christelijke boekhandels geven van 4 tot en met 14 maart het actieboek gratis weg, bij aankoop van ten minste € 12,50 aan boeken.

Joke Verweerd is een bekende en gewaardeerde auteur, die een vaste plaats inneemt in de christelijke literatuur.

In 1983 bracht Joke Verweerd (1954) haar eerste dichtbundel uit. Sindsdien zijn er vele succesvolle romans, verhalen en gedichten van haar hand verschenen. Twee keer won ze de Publieksprijs Christelijk Boek: in 2005 met Snoeitijd en in 2014 met Retour Rantepao. Joke geeft regelmatig lezingen over haar werk voor bibliotheken, verenigingen en scholen.

Verkorte bibliografie:

De wintertuin, roman

De rugzak, roman

Permissie, roman

Paradiso, roman

Snoeitijd, roman (Publieksprijs Christelijk Boek 2005)

Op de huid, roman

Pareloester, roman

Retour Rantepao, roman (Publieksprijs Christelijk Boek 2014)

Wapenbroeders, novelle

Binnenstebuiten, verhalen

Spiegeling, verhalen

Opnieuw beginnen, verhalen

Opluisteren, verhalen, gedichten en gebeden voor christelijke feesten

Verdwalen en thuiskomen, kerstverhalen

Over BCB

BCB is de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak. Bij BCB zijn meer dan 300 christelijke uitgeverijen, muziekdistributeurs en boekhandels aangesloten. BCB zet zich in voor de collectieve promotie van christelijke boeken en muziek en geeft onder andere actieboeken uit in de Week van het Christelijke Boek, de maand Hoogspanning en de Christelijke Kinderboekenmaand.

BCB
Rianne den Bok
16-09-2014
Media
https://www.bcbplein.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies