Lenard Wolters nieuwe directeur voor Royal Jongbloed

Royal Jongbloed heeft een nieuwe algemeen directeur in de persoon van Lenard Wolters. Wolters volgt Hugo van Woerden op die begin van dit jaar zijn vertrek bekend maakte. Wolters was voorheen werkzaam als business unitmanager bij CPI Koninklijke Wöhrmann te Zutphen en heeft ook jarenlange ervaring in de uitgeefwereld.

Als algemeen directeur geeft hij leiding aan Royal Jongbloed waarbij de unieke combinatie van een grafisch bedrijf en een uitgeverij hem aanspreekt. Wolters (54) is lid van de Vrijgemaakte kerk in Zwolle en ziet deze baan als een bijzondere uitdaging: ‘drie belangrijke pijlers in mijn leven worden door Royal Jongbloed met elkaar verbonden: mijn persoonlijk geloof, drukken en uitgeven komen op dit moment in mijn loopbaan heel mooi samen.’ Wolters start medio oktober in Heerenveen.

Over Jongbloed

Jongbloed is een toonaangevend mediabedrijf met ruim honderd betrokken medewerkers. Het grafisch bedrijf geniet wereldwijde bekendheid met haar dundrukproducties, de dwarsligger® en de bijbelapp Bible On. De uitgeverij is een vooraanstaande speler op de Nederlandstalige markt voor Bijbels, christelijke tijdschriften en boeken en educatief materiaal.

Royal Jongbloed
© Henk-Jan Oudenampsen
18-09-2014
Media
https://www.jongbloed.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies