BEAM organiseert Week van de Worship

In de week van 6 tot 10 oktober organiseert BEAM de ‘Week van de Worship’. Een week lang staat worshipmuziek centraal op BEAM Radio en op de site eo.nl/BEAM. De week wordt afgesloten met de BEAM Worship Top 100, een lijst met 100 worshipsongs gekozen door BEAM-lezers en -luisteraars.

Bijna ieder BEAM-lid heeft wel een worshipsong die veel voor hem of haar betekent. Een lied dat je dichter bij God brengt of waardevol is geweest in een moeilijke periode. In de Week van de Worship gaan we op zoek naar die nummers. Met elkaar. De BEAM-lezers en -luisteraars. De BEAM-redactie en -dj’s, maar ook met bekende (worship)artiesten. Op zowel onze site als radiostation word je tijdens deze week iedere dag op de hoogte gehouden van deze zoektocht.

De week wordt op 10 oktober afgesloten met de BEAM Worship Top 100 die we uitzenden van 9.00 tot 17.00 uur op BEAM Radio. Een lijst die volledig wordt samengesteld door de BEAM-lezers en -luisteraars. Stemmen kan vanaf maandag 22 september 12.00 uur via www.eo.nl/beamworship

Evangelische Omroep
Evangelische Omroep
26-09-2014
Muziek
https://www.eo.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies