Internationaal Logos Hope-team komt naar Nederland

Vier opvarenden van de Logos Hope komen naar Nederland. Het zendings- en boekenschip van OM gaat vanaf 15 oktober 2014 voor vijf maanden het droogdok in. Dan worden twee generatoren, een schakelkast en warmte-terugwininstallatie geïnstalleerd.

De bemanning gaat van boord en daarom komen Lianne (Nederland), Simeon (Zuid-Afrika), Bernadine (Singapore) en Josiah (Canada) naar Nederland om scholen, kerken en andere groepen te bezoeken.

‘Ik ben benieuwd naar het Nederlandse eten en hoop op een winter met sneeuw. Ik ontmoet graag nieuwe mensen om met hen over het werk van God te praten.’ Simeon Bothma uit Zuid-Afrika

Simeon Bothma (22) studeerde criminologie en is nu medewerker op het bezoekersdek van de Logos Hope. Hij kijkt uit naar zijn tijd in Nederland: “Ik ben een echte Afrikaan en kom voor het eerst in mijn leven naar Europa en Nederland. Ik zie daar naar uit en ben benieuwd naar het Nederlandse eten en hoop op een winter met sneeuw. Dat zal een nieuwe ervaring voor me worden. Ik ontmoet graag nieuwe mensen om met hen over het werk van God te praten. Ook een potje tennissen, zwemmen of de natuur in gaan lijkt me heerlijk”.

De Nederlandse Lianne (27), logopedist van beroep en medewerker op het bezoekersdek, heeft een soortgelijk verlangen. Lianne: “Ik ben al langer dan een jaar van huis en zie uit naar het eten, het klimaat en al het andere dat de Nederlandse cultuur biedt. Het lijkt me ook leuk om mijn teammaatjes beter te leren kennen. Aan boord wonen en werken we met 400 mensen, maar dat betekent niet dat je iedereen kent. En ‘last but not least’ zie ik er naar uit mijn familie en vrienden weer in de armen te kunnen sluiten.”

Ontvang het team!

De teamagenda is nog niet vol. Bel en boek het team voor een bijdrage in de jeugdgroep, catechisatie, zondagse dienst, koffieochtend of lesuur op school. Ook kun je een aanvraag doen voor een interview, meer informatie of een foto van het viertal. Bel OM-Nederland om het team vast te leggen, telefoon (0527) 615 607 – e-mail info.nl@om.org.

Over de Logos Hope

Sinds 1970 vaart OM met boekenschepen de wereld rond om kennis, hulp en hoop te bieden. De afgelopen 44 jaren zijn meer dan 43 miljoen bezoekers aan boord verwelkomd. De Logos Hope, het vierde schip van OM, is geen onbekend vaartuig voor het Nederlandse publiek. Er werd in totaal meer dan één miljoen euro vanuit Nederland gegeven om de aanschaf en renovatie van de veerboot mogelijk te maken. In 2009 kwam het schip in de vaart en voer toen vanuit Denemarken eerst naar Harlingen en Scheveningen waar meer dan 23.000 Nederlanders aan boord kwamen. Naast het schip is OM met meer dan 3.000 medewerkers in meer dan honderd landen actief.

Operatie Mobilisatie
Operatie Mobilisatie
27-09-2014
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies