Evangelisatieblad voor Kerst nu beschikbaar

OMMEN – Het Kerstnummer van het evangelisatiemagazine Leven.nu is klaar en kan vanaf nu worden besteld. Leven.nu is een aantrekkelijk en uitnodigend magazine over het christelijk geloof, bedoeld voor een niet-christelijk lezerspubliek.

Deze Kersteditie heeft als thema: Reden voor een feest! Wat vieren we precies met Kerst? Die vraag wordt beantwoord in een speciaal artikel voor kinderen. Verder vertelt Albert Saaltink hoe hij door God werd gered uit een leven dat werd verwoest door drugs. En door middel van citaten uit de Bijbel en van beroemde mensen door de eeuwen heen getuigen mensen wat blijdschap voor hen betekent. Natuurlijk ontbreekt ook een heldere uitleg van het Evangelie, de column en een knutselpagina voor de kinderen niet. Op de achterkant staat in verschillende talen waaronder Frans, Arabisch en Farsi de uitspraak van Jezus Christus dat Hij de weg, de waarheid en het leven is. Het hele blad is te bekijken op de website www.leven.nu.

Het magazine is geschikt om huis aan huis te verspreiden, uit te delen aan vrienden of bij evangelisatieacties, of weg te geven na afloop van een kerkdienst of bijeenkomst.

Naast het magazine zijn er ook boekenleggers verkrijgbaar rond hetzelfde thema en er is een speciaal Leven.nu Johannes-evangelie en een luister-CD van datzelfde evangelie. Leven.nu is een uitgave van AmpsenDesign in Ommen.

Meer informatie en bestellen via de link onderaan dit artikel.

29-09-2014
Evangelisatie
https://www.leven.nu

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies