Kees Kraayenoord op tour met Tom Read

De afgelopen maanden kon Nederland al kennismaken met nieuwe muziek van Kees Kraayenoord in de vorm van zijn Nederlandstalige cd ‘Uw Liefde Tegemoet’. Binnenkort is het de beurt aan de live-beleving!

Met optredens verspreid over het hele land presenteert de aanbiddingsleider samen met zijn voltallige band in oktober de ‘Uw Liefde Tegemoet’ tour. Speciale gast tijdens de concerten is Tom Read; een Britse aanbiddingsleider die woont en werkt in Hong Kong.

De avonden in de ‘Uw Liefde Tegemoet’ tour zijn een uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe Nederlandstalige aanbiddingsmuziek, maar ook met bekende songs. Natuurlijk is er veel aandacht voor de muziek van Kees’ recente album ‘Uw Liefde Tegemoet’ (Integrity Music). Het is een bijzonder project voor Kraayenoord; een vertaling van het Engelstalige project ‘Running Into Love‘ om de liedjes zo dicht mogelijk bij de lokale kerken in Nederland aan te laten sluiten. Kees wordt voor de concerten bijgestaan door zijn voltallige band, wat garant staat voor doorleefde aanbidding waar passie, intimiteit en herkenning samenkomen!

Speciale gast tijdens de avonden is Tom Read. Hij zal voor de eerste keer uitgebreid touren door ons land. De Brit leidt aanbidding in de Vine Church in Hong Kong, is betrokken bij Worship Central UK en bracht twee jaar geleden zijn debuutalbum ‘Compass’ uit. Read’s muziek wordt vaak omschreven als aanbidding met folk-randjes, her en der lichte experimenten maar altijd met een luid doorklinkend, warm hart.

10 oktober 2014 Rouveen De Levensbron Esdoornlaan 3

11 oktober 2014 Houten De Lichtboog Kruisboog 22

17 oktober 2014 Harderwijk De Regenboog Tubadreef 99

18 oktober 2014 Dordrecht Jozua Gemeente Sikkelstraat 2

24 oktober 2014 Eindhoven Maranathakerk Venstraat 30

25 oktober 2014 Groningen Oosterkerk Thomassen A Thuessinklaan 1

© Henk-Jan Oudenampsen
01-10-2014
Muziek
https://www.keeskraayenoord.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies