Jongerencentrum biedt Open Podium voor muzikaal talent

JC De Pomp in Almkerk heeft dit seizoen meerdere nieuwe programma’s te bieden en één ervan is de PompStageExperience. Hierbij biedt De Pomp gelegenheid aan regionaal talent om voor een klein, vriendelijk publiek zonder jury, een stukje podiumervaring op te doen. Dat talent kan dus liggen op het muzikale vlak, maar ook andere zaken die leuk zijn om voor publiek te doen kunnen in aanmerking komen.

Met nadruk stelt de organisatie dat de bandjes of artiesten niet ’christelijk’ hoeven te zijn en er wordt ook geen volledig optreden van een vol uur gevraagd. Wel wordt er gevraagd te overleggen met De Pomp wat er allemaal mogelijk is en daarbij rekening te houden met de uitgangspunten en de huisregels van De Pomp.

Veel kleine, beginnende bandjes, solisten en andere performers hebben te kampen met één of meerdere problemen: geen geld om een installatie te huren, geen geld om een eigen tournee te organiseren, nog geen volledige setlist kunnen draaien en soms eigenlijk ook geen podiumervaring. De Pomp biedt nu deze bandjes een open podium waar een PA aanwezig is en in principe ook een geluidsman beschikbaar is.

De artiesten worden niet betaald, maar hoeven ook niets méér mee te nemen dan de eigen instrumenten, veel zin, de eigen fanclub en een boel gezelligheid. Dit seizoen zijn er 4 avonden opgenomen in het programma van De Pomp om deze creatievelingen een kans te geven hun geluid of andere vormen van creativiteit te delen. De eerste avond is op 25 oktober. De verwachting is dat op de meeste avonden twee bandjes of groepen zullen optreden, waardoor het aantal debutanten dit seizoen makkelijk op kan lopen naar 8.

Het is nadrukkelijk geen competitie en ook niet te vergelijken met de PompPodiumAward, Altena ‘s got talent of The Voice of… Meer informatie is te verkrijgen bij Johan van den Heuvel, tijdens kantooruren te bereiken onder nummer 0183-442012. Aanmelden kan ook via de mail: Pomp@hh-productions.nl of via het contactformulier van de site van De Pomp.

Mathijs Vos

04-10-2014
Muziek
https://www.depomp.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies