Lucas Kramer presenteert nieuwe album tijdens concerttour

Dit najaar zal de nieuwe cd van Lucas Kramer uitkomen. Lucas is bekend van onder andere het programma ‘Nederland Zingt’. De titel van zijn nieuwe cd is ‘De Zee en ik’. Op deze cd, die over 2 weken verschijnt, staan 5 nieuwe nummers die nog niet eerder op cd zijn verschenen.

Begeleid door Luca Genta en Joost van Belzen zingt Lucas liederen waarvan de tekst bij iedereen zal binnen komen. Liederen van troost, die tegelijkertijd getuigen van Zijn genade. Over terugkijken, maar vooral over thuiskomen.

Om de luisteraar live van de nummers van zijn nieuwe cd te laten genieten zal Lucas in oktober en november vier concerten geven. Tijdens deze avonden zal hij de liederen van zijn nieuwe cd ten gehore brengen. Uiteraard is er daarnaast ook veel ruimte voor een aantal prachtige nummers die verschenen zijn op één van zijn eerdere cd’s zoals ‘Gebed’ en ‘Vroeger wordt later’. 


Joost van Belzen heeft meegewerkt aan de cd als pianist en hij zal Lucas ook tijdens deze avonden begeleiden op vleugel. Bovendien zal Joost een aantal muzikale intermezzo’s verzorgen.  Daarnaast werkt iedere avond een soliste mee aan de concerten. Er zullen dus ook een aantal duetten ten gehore worden gebracht. In een kleine en intieme setting zal de muziek prachtig tot zijn recht komen.

Liefde voor muziek

Van jongs af aan speelt muziek een belangrijke rol in het leven van Lucas Kramer. Eind jaren negentig ging Lucas zingen bij het Christelijk Jong Mannenkoor ‘Soli Deo Gloria’. Hij deed dat met zoveel gedrevenheid en passie, dat hij als solist al snel bekend werd bij andere koren. Er volgden cd-opnames en ontelbare concerten door heel Nederland.

Eind 2009 verscheen zijn CD ‘Vroeger wordt later’. Op deze opvolger van het succesvolle album ‘Het Is Goed’ uit 2008 werd opnieuw duidelijk dat Lucas Kramer alle ingrediënten in huis heeft om een aansprekend album te maken. De combinatie van zijn krachtige stem en doorleefde teksten, maken liedjes als ‘Gebed Van Een Vader’ en ‘Tot Jezus weer komt’ tot juweeltjes.

Later volgden er tv-optredens bij het programma Nederland Zingt en ook een aantal concerten in de grote zaal van de Doelen te Rotterdam passeerden de revu. Verder was hij onlangs één van de hoofdgasten op het grote podium van de Nederland Zingt Dag en mocht hij daar het prachtige lied ‘Gebed van een vader’ ten gehore brengen.

Concerttour


31 oktober: Stadskanaal, Baptistengemeente Noord
, m.m.v. Kirsten Alting


7 november Middelharnis, Herv. Gemeente, m.m.v. Laura Struik-Verkamman


21 november Epe, Grote Kerk, m.m.v. Rineke de Wit



22 november Bergambacht, Laurentiuskerk, m.m.v. Eveline Cocu 



Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.lucaskramer.com/tickets/

05-10-2014
Muziek
https://www.lucaskramer.com


Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies