World Vision en Lucas Kramer: Schoon drinkwater in Soedan

Aanstaande vrijdag, 31 oktober, start de CD Presentatietour van Lucas Kramer. De tour van 4 concerten wordt georganiseerd naar aanleiding van de nieuwe CD van Lucas getiteld: ‘De zee en ik’.

Lucas Kramer is al jarenlang ambassadeur van World Vision. In 2010 bezocht hij een project van World Vision in Oeganda. Daar zag hij met eigen ogen dat het werk van World Vision echt verschil maakt in de levens van vele kinderen.

Tijdens de concerten in Stadskanaal (31-10), Middelharnis (7 nov.), Epe (21 nov.) en Bergambacht (22 nov.) zal er speciale aandacht gevraagd worden voor het werk van World Vision in Soedan. 
World Vision is daar nu ruim een jaar aan het werk en er zijn al prachtige resultaten geboekt.

Er zijn bijvoorbeeld nieuwe waterbronnen aangelegd. Vroeger moesten de vrouwen 6 kilometer lopen naar (vervuilde) waterbronnen. Nu staat er een waterpomp net buiten het dorp, op slechts 500 meter afstand!

Helaas zijn er nog veel dorpen en kinderen die niet profiteren van schoon drinkwater uit waterpompen. Op plekken waar nog geen waterpompen zijn drinken kinderen water uit slootjes waarin ook auto’s worden gewassen, waar mensen zichzelf in wasssen en waarin mensen urineren… World Vision en Lucas willen daarom graag aandacht vragen voor schoon drinkwater in Soedan, zodat ze ook die kinderen kunnen bereiken!

Tijdens de concerten worden er niet alleen liederen van deze nieuwe CD van Lucas gezongen, maar ook nummers van zijn eerdere CD’s zoals ‘Vroeger wordt later’ en ‘Gebed’.

Tourdata:

31 oktober – Stadskanaal

7 november – Middelharnis

21 november – Epe

22 november – Bergambacht

World VIsion
30-10-2014
Hulpverlening
https://www.lucaskramer.com


Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies