Kleuterkerst: Nieuw muziek-programma voor kinderen uit groep 1 en 2

Digimusical geeft dit jaar een nieuw muziek-product uit: Kleuterkerst. Dit product is gericht op kinderen uit groep 1 en 2 en is daarmee een welkome aanvulling op het assortiment van Digimusical. Hoewel het kerstverhaal zeer bekend is, blijft er in het kleuteronderwijs (en op de de zondagsscholen) een grote vraag naar nieuw materiaal omtrent het bijbelse verhaal. Met ‘Kleuterkerst’ wil Digimusical daaraan een bijdrage leveren.

‘Kleuterkerst’ is een muzikaal kerstprogramma dat bestaat uit 7 liedjes, 10 mooie vertelplaten, een film met het kerstverhaal, Powerpoint-bestanden en een werkboekje met kleurplaten en verwerkingsopdrachten.

‘Het was een hele uitdaging om de bekende geschiedenis op een originele manier te verwoorden en te verbeelden,’ aldus auteur en illustrator Thomas van Oostrum. ‘Gelet op de reacties die ik ontvang, mag ik aannemen dat het is gelukt. Zo ontving ik van één van de kleuterjuffen die met het materiaal aan de slag gaan deze reactie:

‘De gekleurde platen -> prachtig! Gaan we direct gebruiken dit jaar! Leuk, de extra details die erin zitten! (Lekker zoeken met de kleuters naar al die diertjes).’

‘Kleuterkerst’ is tot stand gekomen in samenwerking met Klassewerk.com, uitgever van schoolmateriaal voor kleuters en is daardoor zeer geschikt voor scholen die met de methode ‘Onderbouwd’ werken.

Kijk voor meer informatie op de website via de link onderaan dit item.

Redactie christelijknieuws
Klasine Treure – www.klasine4you.nl
30-10-2014
Jongeren
https://www.digimusical.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies