Directeur de Wittenberg naar de Passie in Utrecht

Het bestuur van de Wittenberg te Zeist maakt bekend dat haar directeur de heer Roel Kuipers met ingang van 1 januari 2015 zal gaan werken aan de Passie in Utrecht. Kuipers wordt sectormanager van de afdeling VWO. Dit betekent dat Kuipers zijn werk aan de Wittenberg voor datum zal afronden.

Kuipers werkt sinds 2004 aan de Wittenberg. Hij is betrokken geweest bij de vernieuwing van het onderwijsprogramma. Ook heeft hij het afgelopen jaar intensief gewerkt aan de vernieuwing van de Leefgemeenschap. Het bestuur is blij dat deze vernieuwing afgelopen zomer succesvol is doorgezet. Het bestuur is Roel Kuipers zeer dankbaar voor zijn grote inzet en betrokkenheid. Op korte termijn zal het bestuur invulling zoeken voor de vacature die aan de Wittenberg ontstaat.

De Wittenberg biedt een leefgemeenschap en onderwijs. De leefgemeenschap is voor jongeren van 18 tot 28 jaar en wordt geleid door kernbewoners. Het onderwijs kent Een jaar Wittenberg, de Jongerenwerkersopleiding en diverse korte programma’s. In het onderwijs op de Wittenberg staan Bijbelse verdieping, persoonlijke vorming en professionele toerusting centraal. Jaarlijks kiezen zo’n 40 jongeren voor een studie op de Wittenberg. Ruim 1.500 jongeren hebben inmiddels de Wittenberg gevolgd. Velen van hen zijn actief in hun kerkelijke gemeente of bij een christelijke organisatie in binnen- of buitenland.

De Wittenberg

11-11-2014
Onderwijs
https://www.dewittenberg.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies