Kerstconcert Urker Visserskoor voor Oost-Europa

Het Christelijk Urker Visserskoor Crescendo houdt zaterdag 20 december in de Dorpskerk in Aalsmeer een kerstconcert. De opbrengst is voor Zending over Grenzen. Op bezielde wijze zal het 100-koppige mannenkoor tijdens het kerstconcert onder leiding van dirigent Louwe Kramer bekende advents- en kerstliederen ten gehore brengen. Het orgel wordt bespeeld door Pieter Heykoop. Ook is er ruimte voor samenzang.


De collecteopbrengst van het concert is voor het Straathulpproject van Zending over Grenzen. Daklozen in Bulgarije, Moldavië en Roemenië krijgen dagelijks een warme maaltijd. In de wintermaanden worden zij ook geholpen met warme kleding en dekens om deze koude tijd door te komen. Vrijwilligers van de lokale kerken luisteren naar de mensen die leven op straat.

U bent van harte uitgenodigd dit kerstconcert mee te beleven. 
Het concert vindt plaats op zaterdag 20 december vanaf 19.30 uur in de Dorpskerk in Aalsmeer: Kanaalstraat 12. Vanaf 18.45uur zal de deur open zijn. De entree bedraagt € 6,- per persoon. Vooraf reserveren is niet mogelijk. Bezoekers wordt aangeraden op tijd te komen, vol is vol.

Mieke Wallet-Groenewegen
Urker Visserskoor
11-11-2014
Muziek
https://www.zendingovergrenzen.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies