Kerstnummer van evangelisatieblad Leven.nu nog te bestellen

Het Kerstnummer van het evangelisatieblad Leven.nu is nog te bestellen tot 24 november. Leven.nu is een aantrekkelijk en uitnodigend minimagazine over het christelijk geloof, bedoeld voor een niet-christelijk lezerspubliek.

Deze Kersteditie heeft als thema: Reden voor een feest! Wat vieren we precies met Kerst? Die vraag wordt beantwoord in een speciaal artikel voor kinderen. Verder vertelt Albert Saaltink hoe hij door God werd gered uit een leven dat werd verwoest door drugs. En door middel van citaten uit de Bijbel en van beroemde mensen door de eeuwen heen getuigen mensen wat blijdschap voor hen betekent. Natuurlijk ontbreekt ook een heldere uitleg van het Evangelie, de column en een knutselpagina voor de kinderen niet.

Op de achterkant staat in verschillende talen waaronder Frans, Arabisch en Farsi de uitspraak van Jezus Christus dat Hij de weg, de waarheid en het leven is. Het hele blad is te bekijken op de website www.leven.nu.

Het magazine is geschikt om huis aan huis te verspreiden, uit te delen aan vrienden of bij evangelisatieacties, of weg te geven na afloop van een kerkdienst of bijeenkomst.

Prijzen Kerstnummer leven.nu

vanaf 10 ex. € 0,28 per stuk

vanaf 100 ex. € 0,25 per stuk

vanaf 200 ex. € 0,22 per stuk

vanaf 500 ex. € 0,20 per stuk

vanaf 1000 ex. € 0,19 per stuk

vanaf 5000 ex. € 0,18 per stuk

Meer uitdeelmateriaal

Naast het magazine zijn er ook boekenleggers, ansichtkaarten en posters verkrijgbaar rond hetzelfde thema. Ook is er een brochure met het complete Johannes-evangelie en een brochure met het Lukas-evangelie verkrijgbaar.

Verzendkosten

Voor elke bestelling (ongeacht het aantal magazines) brengen we voor de verzendkosten slechts € 2,95 in rekening. Dit geldt ook als u verschillende producten tegelijk bestelt, bijvoorbeeld magazines, boekenleggers en kaarten.

Meer informatie en bestellen via de link onderaan dit artikel.

18-11-2014
Evangelisatie
https://www.christelijknieuws.nl/webshop-kerstproducten

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies