Reizend platform helpt tieners hun geloof te delen

“Het is een reizend platform waarmee we tieners en jongeren een kans willen bieden hun talenten in te zetten op een leuke, praktische of creatieve manier”, zegt Wiepie van der Veen, coördinator van Teens in Mission.

De OM Talent Stage wordt voor het eerst gebruikt tijdens Teens in Mission in Hardenberg. Het is tevens beschikbaar voor gebruik voor andere organisaties en bijvoorbeeld scholen of jeugdgroepen.

Op de ‘stage’ kunnen tieners en jongeren op diverse manieren ervaren hoe het is om hun talenten voor God in te zetten. De stage bestaat uit drie onderdelen. “Laat bijvoorbeeld via Spoken Words weten wie God voor je betekent of geef je getuigenis op de Sound Stage, met of zonder woorden. Of maak een kunstwerk op de Graffiti Wall wat uiting geeft aan je geloof in God of doe een Act of Love, een handeling waarmee je uitreikt naar een ander, zoals cupcakes versieren voor een onbekende of een ‘kaart onder de riem steken’. Alles met als uitgangspunt: gebruik je talent, help een ander.

De OM Talent Stage kon al gebruikt worden bij het Like Jesus Event in Amsterdam, en wordt nu dus ingezet tijdens Teens in Mission Extreme. Dit weekend staat in het teken van groeien in geloof, talenten ontwikkelen en Gods liefde op een praktische en creatieve manier delen. Tieners worden gekoppeld aan een coach. Teens in Mission Extreme Hardenberg vindt plaats van 26 t/m 29 december en de Talent Stage wordt gebruikt tijdens de city outreach op 27 december i.s.m. Athletes in Action. Aanmelden kan t/m 8 december via www.teensinmission.nl.

Teens in Mission (TiM) wil tieners van 12 t/m 17 jaar prikkelen en uitdagen om op avontuur te gaan met God, om zo getuigen te zijn van Christus en te groeien in geloof, discipelschap en toewijding. Op de website van Teens in Mission zijn ook de contactgegevens te vinden om de OM Talent Stage te boeken: www.teensinmission.nl.

Operatie Mobilisatie
Open Doors
20-11-2014
Evangelisatie
https://www.operatiemobilisatie.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies