GGZ In de Bres maakt doorstart bij Lelie zorggroep

GGZ In de Bres maakt een doorstart onder het bestuur van Lelie zorggroep. De activiteiten van GGZ In de Bres worden door Lelie zorggroep onder dezelfde naam voortgezet. Hierdoor is de continuïteit van de hulpverlening gewaarborgd. Alle behandelingen gaan zonder onderbreking door. GGZ In de Bres behandelt jaarlijks ruim tweeduizend cliënten.

Johan van der Ham, voorzitter van de Raad van Bestuur van Lelie zorggroep: ‘Het is naar dat In de Bres failliet ging, maar de zorg aan cliënten kan nu gelukkig wel verder. Lelie zorggroep neemt graag deze verantwoordelijkheid op zich, zodat het aanbod van christelijke hulpverlening in Noord Nederland blijft voortbestaan. In de Bres heeft een uitstekende reputatie. Het huidige vertrouwde team van zorgverleners blijft de bestaande hulpverlening bieden.’ Lelie zorggroep heeft met de zorgverzekeraars inmiddels afspraken gemaakt over de continuering van de zorg. De medewerkers zijn vandaag (25-11-2014) ingelicht.

GGZ In de Bres biedt sinds 1993 ambulante geestelijke gezondheidszorg op christelijke grondslag aan mensen met psychosociale of psychiatrische problemen. De organisatie, die actief is in de Noordelijke helft van Nederland, heeft haar hoofdvestiging in Drachten. Daarnaast heeft In de Bres vestigingen in Assen, Groningen en Lelystad. Op de spreekuurpunten in Almere, Apeldoorn, Dokkum, Hoogeveen Leeuwarden, Sneek en Urk vindt ook behandeling plaats. Bij In de Bres werken ongeveer zeventig medewerkers.

Lelie zorggroep biedt christelijke (keten)zorg en hulpverlening, lokaal verankerd in heel Nederland. De producten van Lelie zorggroep en haar merken zijn onder andere verpleeghuiszorg, wijkverpleging, ambulante hulpverlening en christelijke GGZ.

Judith de Gelder
© Henk-Jan Oudenampsen
26-11-2014
Hulpverlening
https://www.ggzindebres.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies