Doek is definitief gevallen voor Continentals

Het bestuur van Stichting Continentals.nl heeft zich genoodzaakt gezien op woensdag 19 november 2014 bij de rechtbank Rotterdam het faillissement van de stichting aan te vragen. Op 25 november 2014 is het faillissement van de stichting uitgesproken. Als gevolg van het faillissement kunnen geen concerten of andere activiteiten meer plaatsvinden.

De dankbaarheid voor het vele en mooie werk dat Rob de Jong met zijn team van vrijwilligers heeft verricht in de afgelopen 15 jaar is niet te verwoorden. Daar getuigen de diverse berichten op Facebook en internet van. Dankzij de enorme inzet van Rob en zijn team is de Nederlandse tak van Continentals veranderd en uitgebouwd tot een organisatie die jaarlijks, op eigen kracht, prachtige producties voor de Continentals, Young Continentals en Continental Kids wist neer te zetten. Alles wat tot nu toe gemaakt is aan liederen, arrangementen, concerten en CD’s zal nooit vergeten worden door iedereen die hier iets van meegemaakt heeft.

Wij wensen allen die op enigerlei wijze verbonden zijn geweest aan Continentals.nl Gods zegen toe op de nieuwe wegen die God met hen zal gaan. We hopen en bidden dat de mooie dingen uit de afgelopen periode van blijvende waarde zullen zijn.

Bestuur Continentals Nederland
Foto’s: © Henk-Jan Oudenampsen
28-11-2014
Web: www.continentals.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies