Michael W. Smith in 2015 naar Ahoy Rotterdam

Hij is wat Nederland betreft zonder twijfel de populairste internationale gospelartiest. En zoals hij onlangs al beloofde, gaat het in 2015 echt gebeuren: Michael W. Smith keert terug naar Nederland! Op 30 april brengt hij zijn ‘Sovereign’ worship tour naar Ahoy Rotterdam.

Michael W. Smith is een heuse superster. Hij heeft miljoenen albums verkocht, tientallen awards ontvangen en zijn muziek klinkt over de hele wereld. Toch blijft de Amerikaan toegankelijk en nederig, en dat heeft de Nederlandse fans hem des te meer in de armen doen sluiten. Dat, en natuurlijk zijn muziek. Want met zijn ‘Worship’ album in 2001 ontdekte ons land massaal Michael W. Smith.

Niet dat zijn bekendheid uit de lucht kwam vallen; diverse liedjes van Smith gelden al jaren als klassiekers, zoals ‘Friends’ en het aanbiddingslied ‘Great Is The Lord’, dat in de Opwekkingsbundel opgenomen werd als ‘Groot Is De Heer’. Het pop repertoire van Smith viel zelfs buiten het ‘gospelcircuit’ in de smaak; Rene Froger nam een versie van Smith’s hit ‘Love Me Good’ op. Michael bezocht ons land regelmatig en vulde stadions en festivalterreinen.

Het is echter vooral de aanbiddingsmuziek die de afgelopen jaren regelmatig de boventoon voert in Michael W. Smith’s repertoire, en met zijn recente album ‘Sovereign’ gaf hij er een pakkend vervolg aan. ‘Sovereign’ zet de lijn van de worship albums voort, maar doet het met de muzikale impact van Smith’s populaire cd ‘Healing Rain’. De ‘Sovereign’ tour is wat dat betreft ook een grootse ervaring. Michael W. Smith brengt zijn volledige band naar Nederland voor een aanbiddingsavond waar nog lang over nagepraat zal worden!

Het concert op 30 april in Ahoy Rotterdam (Hal 1) begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 32.50 in de voorverkoop via www.events4christ.nl of 0297-237171.

Klik op onderstaande afbeeldingen om de persfoto’s bij dit evenement te downloaden in hoge resolutie.

Events4Christ
© Toff-Fotografie.nl voor christelijknieuws.nl
04-12-2014
Muziek
https://www.events4christ.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies