De Stille Gebedstocht omsingelde het Binnenhof

Het was 10 december 1948 dat de Universele Verklaring van de rechten van de mens werd vastgesteld naar aanleiding van de Tweede Wereldoorlog toen het recht met voeten was getreden. Woensdag 10 december 2014: Een lange sliert biddende mensen liep woensdag door Den Haag. Om de regeringsgebouwen heen.

Het was zoals het volk Israël om Jericho heen liep en de muren vielen. Ze hielden de borden met ‘Stop Abortus Nu’ en ‘Elk kind een Leven’ omhoog. Als een getuigenis, als een sjofarstoot. Als een geestelijk wapen. God is niet veranderd. Ook vandaag wil Hij opwekking geven.

Organisatie ‘Schreeuw om Leven’: ‘Samen met zoveel geestelijke leiders in het land hebben we deze roeping en bediening. Bemoedig hen om met betoon van geest en kracht uw gemeenten te leiden. Doe nieuwe initiatieven ontstaan. Stop alle krachten die verwarring en schriftverkrachting willen veroorzaken. Dank U wel dat Nehemia, Joas, Asa, Josafat en Hiskia tot opwekking kwamen; dank U voor Jesaja, Jeremia, Ezechiël, Amos, Obadja en Micha. Dank U dat U ons vandaag oproept tot opwekking, zoals in de tijd van Ezra toen uw woord weer opwekking gaf. Jezus gaat ons voor!’

Op de knieën naar de Verkiezingen Provinciale Staten 18 maart 2015

We mogen 18 maart 2015 kiezen voor de Provinciale Staten, tevens ons ‘districtenstelsel’ voor de 75 leden van de Eerste Kamer. Organisatie Schreeuw om leven hoopt dat christenen in de provincies opstaan en ontdekken welke geheime kracht er ligt in de stem per provincie. Laten christenmannen en -vrouwen in de provincies opstaan die in hun provincies, maar ook over hun provincies heen, mensen naar zich toe trekken om op hen te stemmen. Schreeuw om leven hoopt een campagne te beginnen die deze beweging ondersteunt.

In de meeste provincies zijn abortusklinieken. De ongeboren kinderen worden gedood in de provincies. Deze meisjes en moeders wonen bij ons in de buurt. Elke dag worden er in Nederland 100 kinderen gedood, 33.000 per jaar. Nu al in totaal meer dan 1.000.000 kinderen die de laatste veertig jaar niet geboren zijn geworden. Dus ook 1.000.000 moeders en vaders die met een gat in hun leven lopen.

Organisatie ‘Schreeuw om Leven’ zet zich in voor:

– Het ongeboren leven en de strijd tegen abortus.

– Hulpverlening bij zwangerschap en na een abortus.

– De strijd tegen euthanasie.

– Gezonde seksualiteit en de strijd tegen porno.

– De bestrijding van verslaving en drugs.

– Bijbellezen, evangelisatie en gebed.

Schreeuw om Leven
Schreeuw om Leven
11-12-2014
Kerk
https://www.schreeuwomleven.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies