Nieuwe christelijke glossy over huwelijk in de maak

Uitgeverij Ark Media brengt in februari de eenmalige glossy Faith op de markt. Een inspirerende, verrassende, creatieve en verbindende glossy over huwelijk, liefde en trouw.

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat één op de drie huwelijken strandt. Voor de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators de reden om ‘de dag van scheiding’ in het leven te roepen. Voor Ark Media een reden om de eenmalige glossy Faith op de markt brengen waarin het thema huwelijk opnieuw wordt geïntroduceerd.

Faith bevat realistische achtergrondverhalen en interviews. Er is ruimte voor getrouwde stellen maar ook voor de moeilijkheden waarmee gescheiden partners kunnen worstelen. In de achtergrondverhalen komen onder andere ruziepatronen en communicatiestijlen (mét testje) aan bod, de verschillende fases van het huwelijk en wat geluk eigenlijk precies is. Daarnaast zijn er luchtige columns, mooie foto’s, quotes en tips die het feestelijke karakter van het huwelijk illustreren. Als extraatje zijn er vier gratis Morgensterkaarten opgenomen.

Deze unieke glossy biedt psychologische adviezen, praktische tips en bijbelse handreikingen voor zowel een pasgetrouwd stel als een echtpaar dat hun 25-jarig huwelijksjubileum viert. Faith is ook heel geschikt om weg te geven bij relatiecursussen of een huwelijksgesprek.

Uitgegeven met medewerking van Marriage Course, Alpha Nederland.

Faith is vanaf begin februari verkrijgbaar bij de christelijke boekhandel en via www.faithglossy.nl.

ArkMedia
Ark Mission
11-12-2014
Media
https://www.faithglossy.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies