Mercy Ships helpt vrouwen in Madagaskar met fisteloperatie

In Afrika leven meer dan 2 miljoen vrouwen met een onbehandelde fistelproblemen. Ze zijn incontinent geraakt als gevolg van complicaties bij een langdurige bevalling. Deze vrouwen hebben een ondraaglijke stank om zich heen en velen van hen zijn verstoten uit hun leefomgeving.

Mercy Ships biedt deze vrouwen een gratis fisteloperatie aan om hen hun waardigheid terug te geven en hen terug te brengen bij hun gezin. Draagt u bij aan een operatie (€ 500) om dit voor een van deze vrouwen mogelijk te maken?

Een bevriende sponsor heeft Mercy Ships aangeboden t/m 31 december elke euro tot € 200.000,- te verdubbelen. Uw 10 euro wordt 20 euro, 50 euro wordt 100 euro, 500 euro wordt 1.000 euro enz. Hiermee kunnen we twee keer zoveel doen en meer mensen helpen in Madagaskar!

Op Madagaskar lijden 55.000 vrouwen aan de aandoening VVF. Ze zijn incontinent geraakt als gevolg van complicaties bij een langdurige bevalling. Deze vrouwen hebben een ondraaglijke stank om zich heen en velen van hen zijn verstoten door hun man en hun familie. Van het ene moment op het andere zijn ze veranderd van ‘iemand’ naar ‘niemand’. Mercy Ships biedt deze vrouwen een gratis fisteloperatie aan om hen hun waardigheid terug te geven en hen terug te brengen bij hun gezin.

Mercy Ships
Mercy Ships
15-12-2014
Hulpverlening
https://www.mercyships.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies