Nieuw Event van 4e Musketier met Newworldson en Trinity

Er is 1 dag in het jaar waarop jij samen met duizenden andere mannen de dingen kunt doen waar jij van houdt. Een dag waar leeftijd geen rol speelt. Een dag waarvan je achteraf denkt: daar hadden mijn vrienden bij moeten zijn… 17 januari 2015. Hét Event voor mannen en jongens, georganiseerd door de 4e Musketier. Jij en je vrienden kunnen erbij zijn!

Het Event van 2015 heeft als thema G-Kracht. Met deze term wordt normaal het gevoel van een achtbaan bedoeld: door een verrassende versnelling wordt de kracht die je ervaart plotseling stukken groter dan de normale, alledaagse zwaartekracht. Je hebt het gevoel dat je in je stoel wordt gedrukt.

G-kracht is voor ons ook het effect van Gods kracht in je leven. Het is de kracht die je optilt boven het alledaagse. Het is de verrassende kracht van genade. Het is de opstandingskracht van Jezus die leven geeft. We hebben Gods Geest nodig om onze plek in te nemen in ons Gezin, in onze Gemeente en in de strijd voor Gerechtigheid. Daarnaast is het ook de kracht van generaties; een dag beleven als mannen, zonen, vaders en grootvaders.

Programma

Het Event wordt opnieuw gehouden in de IJsselhallen in Zwolle. Je bent welkom vanaf 10.30u en we gaan door tot 22.00u. Meer dan 10 uur vol inspiratie, avontuur en verrassing! Er zijn drie plenaire blokken waarin we met duizenden mannen tegelijk genieten van optredens van Newworldson, Trinity en Andre van Zyl, van 4M-sprekers en heel veel special acts. Daarnaast zijn er afzonderlijke tracks speciaal afgestemd op jou: voor tieners (12 t/m 17 jaar, max. 1.000), voor senior-mannnen (‘Hoe doe je de herfst van je leven goed’), voor ondernemers en zelfstandige professionals, en inspiratietracks over gerechtigheid en man-zijn naar Gods hart.

Groots en persoonlijk tegelijk

Midden in de grote groep van duizenden mannen willen we heel persoonlijk betrokken zijn op het leven van jou en je vrienden. We geloven dat de impact van Gods kracht verder gaat dan één bijzonder, groots Event van 10 uur. Daarom komt de flow van het programma dit jaar dichterbij dan ooit. Jouw leven heeft impact. Laat je daarom op 17 januari in je stoel drukken door Gods verrassende G-kracht.

Events4Christ
© Henk-Jan Oudenampsen
17-12-2014
Samenleving
https://www.de4emusketier.nl/event

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies