Trans World Radio: radioplannen voor Noord Korea en Israël

2015 is voor Trans World Radio een bijzonder jaar. Bernard Oosterhoff, directeur van TWR blikt terug en kijkt vooruit. TWR viert donderdag 12 februari haar 50-jarige jubileum met een dankdienst in Bethabara te Voorthuizen.

Trans World Radio is in 1965 opgericht door Hans van der Steen. Van der Steen maakte in dat jaar de eerste uitzending op zijn zolderkamertje in Baarn. Precies 50 jaar geleden. Om dit te vieren is er donderdag 12 februari een dankdienst. Het thema van de dankdienst is ‘God gaat voor je uit’. Deze avond zal er op creatieve wijze worden teruggeblikt en is er tijd voor gebed en lofprijzing. Samuel Tan, directeur van TWR Azië komt vertellen over de ontwikkelingen in China en Noord-Korea. Tevens is er zowel voor als na de dienst tijd voor ontmoeting.

Bernard Oosterhoff: ‘Wij hebben ervaren dat God voor ons uit gaat als we zijn Woord openen en volgen. In 2014 zijn we gestart met een nieuwe zender in Pakistan en Afghanistan. Ik lees een kort briefje voor van een luisteraar die TWR schrijft: ‘Ik ben luisteraar uit een stad in Noord Pakistan. En het is door jullie radiostation dat ik God heb leren kennen, ik weet dat Gods Woord geen fictief verhaal is maar de waarheid. God zoekt mensen ook hier in Pakistan. Ook heb ik geleerd om te vergeven degenen die mij vervolgen.’

Oosterhoff vervolgt: ‘Tegelijkertijd weten we dat er nog veel te doen is. In Romeinen 10 lezen we dat ieder die de Naam van de Here aanroept gered zal worden, maar hoe kunnen ze Hem aanroepen als ze nog nooit van Hem hebben gehoord? Wereldwijd zijn er 2 miljard mensen van de 7 mijlard die nog nooit van Jezus Christus gehoord hebben. Het is bemoedigend om te horen dat het christendom de snelstgroeiende godsdienst wereldwijd is.

In 2015 mogen we doorgaan met het werk van TWR. We mogen Gods Woord bekendmaken tot aan het einde van deze aarde. We hebben speciale plannen voor Noord Korea en voor Israel om daar het werk uit te breiden.’

Redactie christelijknieuws

04-01-2015
Evangelisatie
https://www.transworldradio.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies