Kaartverkoop van de Nederland Zingt-dag is gestart

Zaterdag 18 april is het weer zover: de jaarlijkse Nederland Zingt-dag in de Jaarbeurs in Utrecht. De Evangelische Omroep organiseert voor de veertiende keer dit muzikale evenement. Iedere editie wordt bezocht door ruim 10.000 mensen.

De dag staat in het teken van samenzang, genieten van bekende artiesten, inspirerende optredens en interessante sprekers. Het thema van dit jaar is ‘Levend water’. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Inhoudelijke bijdragen komen van Jurjen ten Brinke en EO-directeur Arjan Lock.

De presentatie is in handen van presentatrice Mirjam Bouwman en ds. Arie van der Veer. Naast veel samenzang zijn er mooie koren en bijzondere musici, zoals Elise Mannah en Lucas Kramer. Ook is er weer een speciaal pauzeprogramma met verschillende activiteiten. Kaarten reserveren kan via eo.nl/nederlandzingtdag. Op de website volgt meer informatie over de dag.

Via eo.nl/nederlandzingtdag kunnen bezoekers kaarten reserveren. De toegang voor leden is € 20,00 en voor niet-leden € 25,00 (inclusief € 2,50 reserveringskosten). Maximaal 2 kaarten per reservering.

Nederland Zingt is een tv- en radioprogramma met koor- en samenzang van geestelijke liederen. De uitzendingen zijn op zaterdagochtend en -avond, en zondagochtend. Daarnaast is Nederland Zingt bekend van activiteiten, zoals de jaarlijkse Nederland Zingt-dag, de Nederland Zingt-reizen en de Nederland Zingt Op Verzoek-avonden.

NEDERLAND ZINGT-DAG, 18 APRIL, 10.00 – 16.00 UUR, JAARBEURS UTRECHT

Evangelische Omroep
Evangelische Omroep
13-01-2015
Media
https://www.eo.nl/

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies