Wandelworkshops met Paulien Vervoorn

Paulien Vervoorn organiseert dit voorjaar opnieuw een aantal wandelworkshops in het Groene Hart. Dit seizoen doet ze dit onder andere aan de hand van haar nieuwste boek ‘Veertigvragentijd’ dat ze samen met Willem J. Ouweneel schreef. Iedereen die van wandelen en van verdieping houdt, is welkom.

Tijdens de wandelingen (ongeveer 6 kilometer in de buurt van Woerden) worden de deelnemers aan het denken gezet aan de hand van creatieve vragen en/of opdrachten.

Veel mensen ontdekken buiten wat er van binnen bij hen leeft. Daarom organiseert Paulien Vervoorn wandelworkshops waarbij reflectie en inspiratie worden gegarandeerd.

Zaterdagmiddag 14 februari is het thema ‘Veertigdagentijd’. Wandelaars die willen nadenken over de impact van het lijden van Jezus in hun leven, zijn welkom. Op zaterdagmiddag 28 februari trekt Paulien op met bovenbouwleerlingen van HAVO en VWO die wel wat hulp kunnen gebruiken bij hun studiekeuze. Zaterdagmiddag 18 april is speciaal afgestemd op vrouwen.

De middag is ook zeer geschikt voor vrouwen die een vergelijkbare wandeling willen opzetten voor een eigen groep. De vragen en opdrachten zijn gebaseerd op het boek ‘Wandelen & genieten met God’ dat vorig jaar uitkwam bij Uitgeverij Kok.

Tijdens de zaterdagmiddagen wordt een deel van de Grechtroute en de Ligneroute gelopen: een tocht in het Groene Hart die langs water, langs schapen en dwars door de weilanden voert.

Paulien coacht, traint en (s)preekt naar aanleiding van haar boeken Hartelijk getalenteerd, Geloofwaardig Spreken, Wandelen & genieten met God en Veertigvragentijd. Regelmatig komen er mensen naar haar toe die op zoek zijn naar handvatten om de boodschap van hun hoofd naar hun hart te laten zakken. Vanuit haar coachings- en trainingservaring heeft ze vele (creatieve) opdrachten en vragen in haar boeken opgenomen die hierin richting geven en ook uitgangspunt zijn tijdens de wandelingen.

13-01-2015
Onderwijs
https://www.paulienvervoorn.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies