Go and Tell organiseert opnieuw Night of Hope

Stichting Go and Tell organiseert dit jaar voor de tweede keer een reeks van zeven Night of Hope campagneavonden. Tijdens een Night of Hope spreekt David de Vos over de verhalen van Jezus, waaruit een boodschap van geloof, hoop en liefde blijkt voor een wereld die in nood is. Hij brengt de boodschap op een ontspannen manier, met een flinke dosis humor. De eerste campagneavond is op 23 januari in Vlissingen.

David de Vos vertelt: “Waarom moet jij erbij zijn? Wij geloven dat het Woord van God altijd het startpunt is om mensenlevens te veranderen. Zijn je goede voornemens niet gelukt? Bij Jezus is het altijd 1 januari: met Hem kun je altijd opnieuw beginnen. Het leven met Jezus is meer dan hoop alleen, het is een zekerheid.” Go and Tell gaat de wereld in om de boodschap van Jezus te verkondigen om zo verschil te maken in het leven van mensen, in Nederland en in Afrika.

“Meer dan ooit heeft de wereld behoefte aan de boodschap van hoop. De boodschap van Jezus Christus is voor de wereld en het is bovenal een boodschap voor jou! De Night of Hope werkt. Veel mensen komen tot levend geloof. Het is een avond waar je wordt bemoedigd en opgebouwd. De Night of Hope is bedoeld voor alle mensen die op zoek zijn naar meer in het leven,” aldus de organisatie.

In 2015 organiseert Go and Tell de volgende Night of Hope avonden: op 23 januari in Vlissingen, 27 maart in Rotterdam, 17 april in Maassluis, 11 september in Etten-Leur, 30 oktober in Limburg, 20 november in Rotterdam en 11 december in Aalsmeer. Inloop vanaf 19.30 uur; het programma duurt van 20.00 tot 22.00 uur.



Go and Tell
Go and Tell
17-01-2015
Evangelisatie
https://www.nightofhope.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies