Blinde pianist Gordon Mote geeft concert in Bodegraven

Als jongetje van drie verbaasde Gordon Mote zijn ouders door met twee handen ‘Jesus loves me’ op de piano te spelen. Gordon Mote is blind vanaf zijn geboorte, maar zijn ouders hebben hem geleerd dat alles mogelijk is als je je vertrouwen stelt in de Here Jezus.

Hij ging niet naar een speciale school, maar volgde het reguliere onderwijs tot hij uiteindelijk cum laude afstudeerde aan de universiteit in Nashville. Gedurende zijn loopbaan als artiest heeft hij velen verbaasd met zijn uitzonderlijke muzikale talent en dat zal ook het geval zijn als hij op zaterdagavond 14 maart 2015 optreedt in de Ontmoetingskerk in Bodegraven.

Gordon maakte verschillende solo-albums zoals de in 2013 verschenen CD “All Things New”. Gordon Mote is niet alleen een fenomenaal pianist, maar ook een man met een geweldige zangstem en het vermogen om het publiek met humor en warmte voor zich in te nemen. Zijn komst alleen al is op 14 maart de reis naar Bodegraven meer dan waard.

Zaterdagavond 14 maart is er nog meer te genieten. In november 2013 kon u al getuige zijn van een bijzonder gezegende avond met Gordon Mote op Urk, waar ook de heren van de Country Trail Band hun muzikale bijdrage gaven.

Dit jaar zal de volledige band aanwezig zijn. In de afgelopen 30 jaar heeft de band zich ontwikkeld tot een van de vooraanstaande groepen op het terrein van country gospel in Europa. Daarnaast heeft de Country Trail Band diverse albums met Nederlandstalige liederen uitgebracht. De band trad op in verschillende landen in Europa, Israël, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. In het voorjaar van 2015 brengt de band weer een nieuwe CD uit. Uiteraard gaan zij daarmee weer een goed doel ondersteunen.

Zaterdagavond 14 maart 2015 maakt Nederland kennis met de kersverse CHRISTIAN COUNTRY BAND! Christian Country Band is een initiatief van drummer Bert Ravenhorst, die in de afgelopen 30 jaar zijn sporen heeft verdiend in de wereld van country muziek.

Reserveer uw toegangskaart via de link onderaan dit item en kom zaterdag 14 maart naar Bodegraven!

© Gerrit Bonestroo
19-01-2015
Muziek
https://www.mcms.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies